Почетна » Грочански напредњаци добијају новог шефа одборничке групе , а ови чланови Већа се мењају

Грочански напредњаци добијају новог шефа одборничке групе , а ови чланови Већа се мењају

од admin
0 коментар
ansldobergard

 Славко Андрејић из Камендола, променио је неколико партија. Ни његови најближи мештани не могу да наброје све странке или групације у којима је Славко био члан. Кажу да како је ко дошао на власт у Гроцкој, тако је Славко прибављао себи нови партијску књижицу. Није да му се није исплатило, јер Славко се готово увек налазио на некаквом списку на „плати о државном трошку“. Славко се и данас налази на платном списку Добергарда, предузећа које служе да би се намирили „партијски другови“. Према подацима Жиг инфа, Славко се нашао на овом списку јер је „поуздан члан“ из „МО СНС Камендол“.

ansldobergard

Андрејић је, слично као и Мандићка, остао веран Симоновићу. Када се одржавало прво рочиште, Драгољуб Симоновић је организовао подршку, тако што је са собом повео своје најверније људе. Међу њима нашао се и Славко Андрејић. Громким аплаузом поздрављао је Симоновића испред суднице, а нашем новинару, којем је кућа запаљена, упућене су погрдне речи.

Данас је одржан састанак СНС Гроцка, на којем је донета дефинитивна одлука о првом кругу чишћења, наводно, неподобних напредњака, као што је Жиг инфо раније најавио. Како кажу наши извори, одлучено је да Славко Андрејић замени Миленка Буквића, а доћи ће и до замене појединих чланова Већа. Одлучено је да уместо Стефана Дилберовића буде постављен садашњи помоћник председника Милош Јанковић Нуна. Милана Марковића замениће Филип Анђић из Калуђерице. Поред СНС већника биће замењена и Драгана Старчевић која је члан странке Богољуба Карића. Драгану ће заменити њена имењакиња из Винче, Драгана Петковић.

Наши извори наводе и да је ово само прва смена која ће се десити, и да ће убрзо бити још смена. Наводе да је све ово данас договорено са новим повереником Александром Јокићем. Смена наведених имена  већника десиће се на најављеној седници у четвртак, тако што ће се поднети оставке, а затим изабрати нови. Сутра се очекује још један састанак напредњака у Гроцкој, на којем се може одлучити о још неким сменама.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар