Почетна » Хитан састанак директора јавних предузећа у Гроцкој у одбору напредњака због непослушности

Хитан састанак директора јавних предузећа у Гроцкој у одбору напредњака због непослушности

Састанак заказао Чупковић

од Жиг Инфо
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, данас тачно у подне биће одржан састанак директора јавних предузећа у Гроцкој са председником ОО СНС, Драганом Пантелићем и координатором Андријом Чупковићем, директором ЈП „Паркинг сервис“.

Према истим информацијама, овај хитан састанак је заказан од стране Чупковића, а тема је „непослушност радника јавних предузећа“, Наиме, према речима наших извора, координатор СНС-а за Гроцку и Младеновац, Андрија Чупковић је добио информацију да радници јавних предузећа не желе више да учествују у страначким акцијама.

Притужба Чупковићу, како кажу наши извори, стиже од секретарице ОО СНС-а Гроцка. Поред неучествовања радника на страначким скуповима, примедба долази и на рад појединих директора. Према речима наших извора, недавно је једно лице, из такозваног лештанског клана, „донело“ диплому да је завршио права. Због тога је од директора затражио боље радно место, што ће му донети већу плату. То лице је од раније познато као „страначки батинаш“ и учествовао је у нападу на активисте опозиције на једним локалним изборима. Како му директор тог предузећа није „испунио“ жељу, пожалио се страначкој секретарици, а она одмах Чупковићу (координатору СНС-а).

Из тих разлога, данас је заказан састанак који ће се одржати у страначким просторијама у Гроцкој.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар