Почетна » ИМА СЕ МОЖЕ СЕ СНС Гроцка слави са 350 званица уз Шабана и Милоша

ИМА СЕ МОЖЕ СЕ СНС Гроцка слави са 350 званица уз Шабана и Милоша

од admin
0 коментар

Општински одбор СНС Гроцка прославла данас празник посвећен Преподобној мати Параскеви, у народу познатијој као Света Петка , а домаћин страначке славе ове године је председник Месног одбора Врчин Зоран Којић.

У преподневним сатима, отац Александар, свештеник цркве Свете Тројице у Гроцкој ,председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић и домаћин славе Зоран Којић обележили су славу традиционалним резањем и благосиљањем славског колача. Обреду резања славског колача присуствовали су председници Месних одбора СНС Гроцка и чланови странке. Овогодишњи домаћин пренео је, за следећу годину, славу Влади Радовановићу, председнику Месног одбора Калуђерица.

Међутим, осим овог официјалног дела који представљен на сајту СНС-а Гроцка, оно што је није објављено  јесте да је славље настављено у једном од најскупљих ресторана на територији ГО Гроцка- „Нарцис“ у Лештанима. Преко 350 званица, чланова СНС-а је позвано да присуствује слављу у овом ресторану. Према информацијама са лица места, окупљене забављају два најскупља певача народне музике- Шабан Шаулић и Милош Бојанић. Према истим информацијама, функционери СНС-а у Гроцкој на музику дају „позамашне“ своте новца.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар