Почетна » МИРКОВИЋ: Напустио сам посланичку групу СНС

МИРКОВИЋ: Напустио сам посланичку групу СНС

од admin
0 коментар

– Сви који воле “Тањуг” и “Спорт” верују им и знају да су они изнад политике и чаршијских прича. Они су били и остаће окосница брзих и тачних информација које потичу из позданих извора – рекао је један од власника ова два медија

Посланик напредњака у Скупштини Србије Саша Мирковић, рекао је да је напустио посланичку групу СНС, како је рекао да нико не би сумњао у било какву спрегу која би штетила листу “Спорт” и фирми “Тањуг инфо”. Мирковић је недавно постао власник листа “Спорт”, а након одлуке о гашењу националне новинске агенције “Тањуг” основао је “Тањуг инфо”.

– Трудићемо се да што боље и успешније урадимо наш посао да би бренд постао још репрезентативнији него што је био до скоро. Такође, хоћу да дам лични допринос који се огледа у томе да сам напустио посланичку групу СНС како нико не би сумњао у било какву спрегу која би штетила угледу овако великог бренда. Сви који воле “Тањуг” и “Спорт” верују им и знају да су они изнад политике и чаршијских прича. Они су били и остаће окосница брзих и тачних информација које потичу из позданих извора – изјавио је Саша Мирковић.

Одлука о предстанку рада Новинске агенције Тањуг ступила је на снагу 5. новембра, изазвала је велику буру у јавности. Решењем Агенције за привредне регистре од 18. новембра “Тањуг инфо” уписан је у Регистар медија, као нови медиј.

Телеграф.рс / Извор: Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар