Почетна » „Мортадела“ Бечић контролише службе безбедности, Шешељ бесан

„Мортадела“ Бечић контролише службе безбедности, Шешељ бесан

од admin
0 коментар

Посланик СНС-а Игор Бечић, изабран је за председника скупштинског Одбора за контролу служби безбедности, а његов заменик је функционер СПС-а Душан Бајатовић, а избору је претходила свађа са Шешељем.

„Крив је Вучић који се за све пита“

За Бечићев избор гласало је шест чланова одбора, а један је био против. Конститутивну седницу тог скупштинског тела обележиле су расправе, а председавајући, лидер СРС-а Војислав Шешељ је и прекинуо седницу тврдећи да је Бечић уплетен у разне криминалне афере.

Председавање је после Шешеља преузео Мехо Омеровић из СДПС.

– Владајућа већина може да ради шта хоће, али не могу докле хоће – рекао је Шешељ пошто је прекинуо седницу.

Из Демократске странке су замерили што уочи седнице није било консултација, а посланик те партије Радослав Милојичић истакао је да је избор Бечића само последица бахатог и нестручног владања Српске напредне странке.

– Није он крив, већ Вучић који се за све пита. СНС је направио земљу у којој комунална полиција индиректно убија човека. Обесмислили сте и овај одбор и све институције. Постоји један човек који је господар живота и смрти, а то је Александар Вучић и ми ћемо да гласамо против – рекао је Милојичић на седници одбора.

Игор Бечић је јавности, нажалост, најпознатији по многобројним гафовима у Скупштини Србије, од којих је „највећу славу“ доживело његово „прекрштавање“ италијанског председника Серђа Матареле у – Ђорђо Мортадела!

 

(vesti)

Можда ти се свиди

Оставите коментар