Почетна » Народна странка Топола: Ниједан члан Народне странке није уз Алексића, Тополци не трпе издају

Народна странка Топола: Ниједан члан Народне странке није уз Алексића, Тополци не трпе издају

од Други Пишу
0 коментар

Ниједан члан Народне странке из Тополе не подржава Мирослава Алексића, јер Топола и Тополци не трпе издају.

У време у којем власт разара Србију и у којем је преко потребно заједништво и јединство, групица чланова Народне странке предвођена Алексићем последњих месеци безуспешно ради на цепању странке.

Да ли је у питању жеља за медијском самопромоцијом, остваривање личних и пословних интереса или нешто друго, знају само они и њихов предводник, али је несумњиво да ова дешавања иду у прилог тренутној власти.

Када су увидели да не могу да остваре своје лоше намере легитимним путем и по Статуту Народне странке, Алексић и његова екипа кренули по медијима да блате странку и њеног председника Вука Јеремића.

Општински одбор Народне странке Топола сматра да је оснивање Алексићевог покрета баш у Тополи лицемерни покушај да се он и његова дружина прикажу као некакви противници власти.

Топола је била престоница устаничке Србије и она је синоним за место одакле је кренула борба против зла, место које асоцира на чојство и јунаштво, док Алексићева групица не да се не бори против политичког зла на власти, него даје ветар у леђа режиму.

Општински одбор Народне странке Топола

Можда ти се свиди

Оставите коментар