Почетна » Наставићу да се поредим само са собом, рече нада СНС и сними селфи у Скупштини

Наставићу да се поредим само са собом, рече нада СНС и сними селфи у Скупштини

од Други Пишу
0 коментар

Нова посланица Српске напредне странке Сташа Стојановић за време конститутивне седнице Скупштине Србије снимала је селфи.

Затим се тим снимком похвалила на друштвеним мрежама.

„Народна посланица Репеблике Србије. Само да кажем да ћу бити најбоља верзија себе, наставићу да се поредим само са собом јер пут који сам прошла, школу коју сам стекла и свакодневни живот који живим верујем да је вредан не само овога већ и свега што знам да ме чека у будућности“, написала је Стојановић на Инстаграму и додала:

„Захвалност коју осећам према људима који су били ту за мене ћу показати на свој начин, а то је лојалност и борбеност. Хвала пријатељима али и непријатељима који су од мене направили ово што јесам“.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сташа Стојановић (@1.stasa)

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eko Straža (@ekostraza)

Иначе, реч је о чланици Српске напредне странке која се прославила прекидањем конференције за новинаре Омладине Народне странке у Новом Саду.

Док су покушавали да се обрате окупљеним новинарима, чланица СНС се умешала са циљем да прекине конференцију.

„Ја сам Сташа Стојановић, ја сам из Српске напредне странке, завршила сам Академију младих лидера. Мени је доста више да слушам да се овде лаже, да се измишља, доста ми је да они константно излазе са неким лажима и неким измишљотинама. Доста ми је напада на Милоша Вучевића, доста ми је тога да три узастопна мандата Милош Вучевић има, а да мали неки млади пулени из Народне партије Вука Јеремића, односно Народне странке извините ни би више не знате која сте странка. 2017. је Бора ваш прешао из Демократске у Народну странку“, започела је своје обраћање млада лидерка СНС.

А затим јасно показала да јој је циљ да прекине њихово излагање – јер она не жели ту да их види.

„Ако немате програм онда не можете бити опозиција. Ви нисте опозиција, ви сте овде лажни људи који долазе и узнемиравају јавност. Можемо прекинути, ја не желим више овде вас да видим са оваквим понашањем и оваквим опхођењем према нашим грађанима и да лажно говорите нашим људима лажне информације“, рекла је Стојановић и још једном поновила да је прошле године завршила Академију младих лидера.

На питање новинара где се она налази рекла је:

„Па распитајте се мало, јесте ви истраживачки новинари, знате ваљда где је академија и шта је и ко је основао и ко стоји иза свега“, рекла је и на послетку поновила још једном да је она Сташа Стојановић и да је члан Српске напредне странке.

Затим се на Твитеру похвалила позивом председника Александра Вучића, који јој је како каже, због овога честитао на храбрости.

„Синоћ ме позвао наш председник Александар Вучић и честитао ми на храбрости. Верујте ми да нема већег задовољства и срећније особе од мене! Он је мој узор, човек од кога учим, неко ко ми је број 1 у свему. Поносан на мене, а ја још поноснија на њега“, написала је Стојановић.

Недавно се похвалила на Твитеру да има више од пет роковника у којима сваког дана по неколико сати записује говоре лидера.

„Мало ко зна да имам преко 5 роковника у које записујем говоре лидера. Радим то годинама уназад. Сваки дан, пар сати. То је моја страст, љубав“, написала је Стојановић.

 

 

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар