Почетна » „Није Вучићева фантазмогорија, 9 дана је пре рока“

„Није Вучићева фантазмогорија, 9 дана је пре рока“

од admin
0 коментар

Радови на изградњи Београда на води иду одлично и девет дана су испред рока, рекао је премијер Александар Вучић.

Вучић је најавио да ће у наредна два дана свакако обићи то градилиште.

У интервјуу за јагодинску Палма плус ТВ, Вучић је синоћ рекао да ће грађани већ крајем фебруара или почеткм марта моћи да виде објекте који „ничу из земље“.

„Тамо се сада проверава терен пошто су ту биле мине и бамбе из другог светског рата, савезничких колико и немачких и посебним сондама се то све проверава. Мора да се све склони очисти, раде се шипови јер је то поред реке. Све мора бити урађено по највишм грађевинским стандардима“, рекао је Вучић видно задовољан напретком радова.

Мисли, казао је, да радови иду девет дана испред рока.

„Врло брзо грађани ће моћи да виде да то није Вучићева фантазмогорија како су причали. Ту ће бити веома луксузни хотели, зграде за становање, ту је запослен велики број радника и Црнотраваца и Власотинчана али и из многих других градова Србији. Сутра или прекосутра увече видећете када их будем обилазио… Ти људи знају од чега и зашто примају плату“, рекао је премијер.

Подсето је да је тај простор донедавно био депонија ђубрета, легло пацова и змија и ничему није служио осим као, како је рекао, стециште наркомана.

„И шта сада не ваља? Мислим да ће људи бити задовољни“, верује премијер.

 

(tanjug)

Можда ти се свиди

Оставите коментар