Почетна » Одржан састанак са новим повереником Гроцке : Мир, мир, мир, нико није крив

Одржан састанак са новим повереником Гроцке : Мир, мир, мир, нико није крив

Настављају даље са истом екипом

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Одбор напредњака у Гроцкој одржао је вечерас састанак са новим повереником, Андријом Чупковићем, после којег је, према речима наших извора, закључак да ће овај одбор наставити са радом исто као и до сада, без икаквих промена.

Поред новог повереника, састанку су председавали и Ана Брнабић, Лука Петровић и Адам Шукало. Поред њих, као записничар нашла се она која је до недавно имала већа примања него Александар Вучић, Сања Јовановић.

Точак грочанских напредњака одавно је кренуо да се котрља низбрдо. Исти људи у овом одбору преживели су многе играче. Безброј лажи, обећања и размирица је међу чланством у одбору у Гроцкој. Многи кажу да је овај одбор специфичан по томе јер се не може се пронаћи два човека, да причају један са другим.

У залету пропадања, једина промена која је спроведена јесте за време, сада већ бившег повереника Александра Јокића. Чим је ступио на место повереника, смењена су два члана Већа, Стефан Дилберовић и Милан Марковић. Међутим, само један од њих двоје је очишћен до самог краја и он је, практично пример, којим би табор напредњака у Гроцкој требало да иде. Милан Марковић, који је смењен крајем прошле године, био је Већник за спорт. Његова мешетарења и трговина утицајем били су беспрекорни. Марковић је делом заслужан за почетак „рата“ у СНС Гроцка. Данас Марковић нема више утицај.

Када се најавило друго чишћење од стране бившег повереника Јокића, дешава се његова смена. 

Нови повереник, Чупковић изјавио је вечерас, према речима наших извора, да је незадовољан резултатима избора, односно сигурним гласовима. Због тога, како је рекао, одредиће по њих двоје на сваком изборном месту и, практично већ од сутра се креће са прикупљањем сигурних гласова. Све размирице које су имали до сада, треба да оставе иза себе јер су за њега, повереника Чупковића, сви исти.

Чупковић је такође рекао, према речима наших извора, да он нема пуно времена да долази у Гроцку, те ће често позивати на састанак код њега у ЈКП „Паркинг сервис“ (директор је тог предузећа), као и да ће он радити сам, односно да неће имати ниједног помоћника. А да неће имати ни једног помоћника, долази након што је Адам Шукало (који је радио у Гроцкој за прошле изборе) покушао да објасни зашто се у Гроцкој подбацило са сигурним гласовима. Шукало је прекинут у излагању од стране Чупковића.

Сва претходна обећања, првенствено дата члановима одбора СНС у Гроцкој, пала су у воду. По систему „пуј пике више ништа не важи“ или „мир, мир, мир, нико није крив“ креће се у поновно пребројавање гласова. Заборавио је нови повереник СНС у Гроцкој да после „мир, мир“, мора да се утврди ко је крив. За управљање у ГО Гроцка више нико и не мари. Честе блокаде рачуна, буџет који се користи само за намиривање плата је нешто што ће постати сурова свакодневница у Гроцкој. Нови повереник ставио је акценат искључиво на рад странке.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар