Почетна » „Овако буквално изгледа ‘лева рука – десни џеп’“: Вучић дошао да целива икону, а велики проблем је настао кад је требало паре да извади ВИДЕО

„Овако буквално изгледа ‘лева рука – десни џеп’“: Вучић дошао да целива икону, а велики проблем је настао кад је требало паре да извади ВИДЕО

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић посетио је током јучерашњег дана манастир Студеницу, а камере су снимиле моменат кад је први човек државе „покушао“ да дарује икону.

Током посете манастиру Студеница, председник Србије је снимљен у моменту кад му неко из пратње ставља новац у руке како би даривао икону. Неколико секунди касније, кад је Вучић требао да се покаже на делу и да остави новац – уследио је неуспех. Председник се ухватио за други, празнији џеп.

Снимак на друштвеним мрежама, између осталих, објавио је и Немања Шаровић, некадашњи партијски колега Александра Вучића из Српске радикалне странке.

 

Међу коментарима корисника друштвених мрежа, посебно издвојио један:

 

Вучић се након посете Студеници, похвалио и на друштвеној мрежи Инстаграм.

„На месту историје, у задужбини Стефана Немање и источнику владарске лозе Немањића, изворишту државе и визије онога што Србија данас јесте и што ће тек бити. Захвалан сам старешини манастира Студеница оцу Тихону на топлом дочеку и мудрим речима које су у свему на трагу првог архиепископа српског, Светога Саве. Молимо се за мир, братску слогу и напредак наше Србије, док се са поносом и осећајем огромне одговорности сећамо легата наших славних предака“, написао је Вучић на свом Инстаграм налогу.

 

 

Поред снимка на ком се види како целива икону, оно што је посебно привукло пажњу јавности јесу и скупоцене патике које председник носио током обиласка Студенице. Више о томе прочитајте у посебном тексту.

Aleksandar Vučić u Studenici Foto: Printscreen/TvPink

Нова.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар