Почетна » Павловић: Шапић недостојан за функцију градоначелника, наставак уништавања Београда

Павловић: Шапић недостојан за функцију градоначелника, наставак уништавања Београда

од Други Пишу
0 коментар

Шеф одборничке групе Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је данас да би избор Александра Шапића за градоначелника представљао наставак политике уништавања Београда и да је Шапић недостојан за ту функцију, јер „нема моралних скрупула и спреман је на све зарад остваривања личног интереса“.

„Избор Шапића за градоначелника Београда представљаће наставак политике избора недостојних и погрешних кадрова СНС-а“, рекао је Павловић за лист „Данас“.

Павловић је додао да је Шапић особа чију политичку каријеру прати прегршт афера, почев од „спорног доктората на још спорнијем факултету“, преко односа према нелегалној градњи на Савском насипу, па до изградње нелегалног објекта чији је Шапић инвеститор лично.

“Све те афере догађале су се док је Шапић водио општину Нови Београд. Својим делима је показао да за њега закон и правила не важе, па се оправдано може очекивати да ће тако наставити и као први човек управе главног града”, наводи Павловић.

Павловић је подсетио на Шапићеву промену односа према СНС-у 2021. године, и додао да то „само показује да је реч о особи која нема моралних скрупула и која је спремна на све зарад остваривања личног интереса“.

“И због тога није достојан да буде изабран на функцију градоначелника Београда”, закључио је Павловић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар