Почетна » Вучић: Одлука о председничком кандидату СНС 7. марта

Вучић: Одлука о председничком кандидату СНС 7. марта

од admin
0 коментар

 

Видећемо шта ће народ да каже, мислим да је важно да демократију баштинимо, да другачије мишљење поштујемо и то је једини разлог, али ако будете инсиситирали могао бих и да дођем, али пре тога да разговарам са својом децом и њима извиним, рекао је Вучић новинарима после отварања Клиничког центра Србије после завршене прве фазе радова.

Не могу да кажем да сам шеф исзборног штаба, али сам председник СНС, већи посао обавља Весић и никоме не забрањујем ништа и на вашим телевизијама су многи људи гостовали својом вољом, рекао је он о наводима да је забранио гостовање функционера СНС на Н1.

Вучић је истакао да је он одлучио да не гостује на тој телевизији због односа према његовој породици, пре свега деци и осећао би се лоше да „своје дете на такав начин изда“.

Још је председник, али каже да ће размислити опет о томе да ли да гостује на Н1, наводећи и да мора да се консултује с децом. Додаје да они који су били (гости) раде то добровољно.

Вучић је рекао да је важно да људи знају ко су власници Фридом хауса, додајући да је он увек забринут када говоре о проблемима пада демократије у Србији, али указао да медији нису приметили нешто новији извештај Економиста да је Србија најснажнија демократија на Западном Балкану.

Највише (о паду демократије) говорите ви, као да вама неко спречава да поставите питање и увек на ваше питање одговорам детаљно, темељно и са највише поштовања, упркос бруталним кампањама 24 сата, седам дана у недељи, коју водите не само против мене, већ и људи који подржавају политику коју водим одговорио је Вучић на питање Н1.

Никада довољно нема демократије, увек морамо да радимо на томе, да се боримо за поштовање мањине, свих људи који другачије мисле и по том питању можемо да постигнемо боље резултате у будућности, оценио је он.

Посета секретара Савета безбедности Русије Николаја Патрушева Београду је отказана, саопштио је данас председник Србије Александар Вучић, одбацујући наводе да је Патрушев био у Београду.

ФоНет/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар