Почетна » ПОНОШ: Од “ Мир, стабилност, Вучић“ остао је само Вучић

ПОНОШ: Од “ Мир, стабилност, Вучић“ остао је само Вучић

од Други Пишу
0 коментар

Говорећи за телевизију Н1 генерал Здравко Понош лидер странке Србија Центар рекао је да га не чуди чињеница да Вучић учествује у кампањи СНС јер је он непрекидно у функционерској кампањи и то је потпуно очекивано. Оно што се сада занимљиво дешава јесте „подгревање“ старих кадрова као што су Шешељ и Томислав Николић.

То је по мишљењу Поноша „индикатор страха“ режима од онога што може да се деси на наредним изборима. Од предизборног слогана на предходним изборима није остало ништа – „Мира свакако није било и сам Вучић је често помињао реч рат, а ми смо све само нисмо стабилни. Остао је само Вучић и то после догађања у Бањској не предуго“ – рекао је Понош.

Главне Вучићеве „ведете“ на овим изборима биће Ана Брнабић и Војислав Шешељ. Они ће глумити левицу и десницу и биће оно што су на прошлим изборима били Вулин и Миша Вацић – каже Понош.

Када је у питању однос СНС и СПС Понош сматра да Дачић јако добро тргује и да сваки пут када најави да ће бити премијер „унервози партнера “ није чудо што га је и сада унервозио“ – рекао је Понош. Ако би политику посматрали као тржиште могло би да се каже да су „акције“ СНС-а све више у паду, док СПС успева да се одржи. Понош каже да је сигуран да „акције“ проевропске опозиције расту јер грађани стварно добро реагују на удруживање и то даје синергијски ефекат. Он додаје и „да га не радује“ комешање на десници јер би било добро да и они наступе јединствено.

Можда ти се свиди

Оставите коментар