Почетна » Посланиче, пази шта лајкујеш!

Посланиче, пази шта лајкујеш!

од admin
0 коментар

Након простачког испада министра Братислава Гашића који је новинарки Б92 рекао „Волим новинарке које овако лако клекну“, у скупштинским кулоарима једна од тема синоћ био је и бивши министар одбране Драган Шутановац којем су секстистички испади по свему судећи симпатични, барем гледајући шта је синоћ „лајковао“ на твитеру.

Током расправе о буџету, која је јуче трајала и после поноћи, посланици су у паузама углавном коментарисали бахатост Гашића који је на најпримитивнији начин увредио Златију Лабовић, новинарку Б92. Међутим, ускоро се око сличне ствари причало и о његовом претходнику.

Наиме, Шутановац је јуче „лајковао“ коментар једног твитераша који је Марију Јовичић, службеницу у посланичком клубу СНС-а, упитао „Да ли клечиш на састанцима СНС-а?“.

Уследила је бурна расправа чланова СНС-а и ДС-а што у скупштинским ходницима, што на твитеру, и то, на жалост, пуна „политичарења“, него искрене осуде Гашића и Шутановца.

Ипак, јутрос се све окончало „извињењем“ које је посланик ДС-а Шутановац упутио Јовичићевој, како је она то иронично написала, пошто ју је Шутановац заправо блокирао на твитеру.

 

Drage dame, ovo je pravi dokaz koliko je narodni poslanik Sutanovac iskren u borbi protiv nasilja nad zenama. #DsDno pic.twitter.com/rzKbK6KDy0

— Marija Jovičić (@mara_jovicic) December 9, 2015

 

 

 

Б. Јеловац   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар