Почетна » Председник Гроцке: Текст о дешавању у СНС Гроцка је неистина и лаж

Председник Гроцке: Текст о дешавању у СНС Гроцка је неистина и лаж

Демантовао писање да "Јокић није преживео"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић упутио је демант на текст „Јокић није преживео, долази нови СНС повереник у Гроцкој“, у којем је навео да све што је написано јесте неистина и лаж.Преносимо саопштење председника Гроцке у целости:

  • Желим да се обратим свим Вашим читаоцима са следећим обавештењем. На основу изнетих информација у вези текста који је данас објављен на Вашем сајту ( “прави мали рат се водио у последњих двадесетак дана међу напредњацима у Гроцкој”) у веззи односа у општини Гроцка изјављујем:

 

  • Ја немам никаквих додира са оваквом интепретацијом аутора текста у вези названог “Напредњачког рата у Гроцкој” , нити било каквих сукоба са мојим пријатељима Александром Јокићем и Адамом Шукалом. Евидентно да у Гроцкој постоје људи који се баве константно са подметањем и изношењем неистине, а све да би се направио првенствено мени лично тензија, немир или било шта друго, које би ме могло испровоцирати да неодмерено изјавим у негативном контексту. Сада изјављујем да сам са Ацом Јокићем и Адамом у беспрекорном односу партијски и приватно. Да никада нисмо имали ни једну несугласицу, а камоли супростављено мишљење. Незнам ко жели да ме ставља против њих двојице и која је поента текста. У вези изнетог текста у вези запошљења радника у ЈП „Дирекција“ , ја нисам позвао никога нити да прими нити да не прими никога у радни однос. Од првог мога дана ступања на функцију председника општине Гроцка 03. септембра 2020 године, ни једног радника нисам запослио , нити сам звао било ког од директора Јавних предузећа. Ја нисам особа која се бави трачарењем, подметањем, сплеткарењем и ограђујем се од таквих особа. Ко је и због чега овај текст тенденциозно написао, нека се потпише лично именом и презименом јер је ово НЕИСТИНА И ЛАЖ, навео је председник Гроцке, Драган Пантелић у свом саопштењу за јавност.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар