Почетна » Раскол међу напредњачким одборницима у Крушевцу

Раскол међу напредњачким одборницима у Крушевцу

од Други Пишу
0 коментар

На седници Скупштине града Крушевца дошло је до раскола у редовима одборника групе „Александар Вучић-Крушевац не сме да стане“, јавља репортер Н1.

Из матичне СНС групе одвојило се петоро одборника и формирало нову одборничку групу под називом „Александар Вучић – Крушевац сутра“, пише Н1.

Овај раскол међу напредњацима на самој седници Скупштине града Крушевца коментарисао је у дискусији за говорницом локалног крушевачког парламента одборник и народни посланик Срђан Миливојевић.

„Сада је сасвим јасно да међу напредњацима пуца јединство, јер је очигледно да део одборника сматра да се Александар Вучић није адекватно борио у Њујорку и не желе више да буду у оквиру исте одборничке групе са већином одборника који изгледа подржавају донету резолуцију УН. Не видим други разлог зашто се владајућа већина распада у Крушевцу осим ако није реч о немогућности да се сви ухлебе на добрано празну градску касу“, рекао је на седници Скупштине града Крушевца Срђан Миливојевић, одборник листе „Србија против насиља – Братислав Бата Андрић“ и народни посланик ДС у Скупштини Србије.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар