Почетна » Шапић поново „отпливао“ даље од Калуђерице, чланови узалуд чекали

Шапић поново „отпливао“ даље од Калуђерице, чланови узалуд чекали

Заобилажење Гроцке

од Жељко Маторчевић
0 коментар

И одлазећи градоначелник Београда, Александар Шапић „уписао“ се на листу оних који у „широком луку“ заобилазе ГО Гроцка.

Александар Вучић још пре пет година обећао да ће је посетити, али у Гроцку до сада није дошао. Након Вучића, на листи оних који су „отписали“ Гроцку, нашла се и одлазећа премијерка Ана Брнабић, које је у последњих недељу дана два пута „испалила“ Грочане. И коначно, на листи се од вечерас налази и Александар Шапић, одлазећи, у кампањи, градоначелник Београда.

Наиме, вечерас је Шапић требао да у Калуђерици обиђе чланство и да поразговара са њима. Месни одбор добио је наредбу да вечерас дође што више људи, како би „спонтано“ дочекали градоначелника Шапића. Чланству је речено да сви морају бити сложни, да не постављају незгодна питања и да имају само речи хвале на страначки рад. Пре вечерашњег састанка, Шапић је требао у суботу да „отвори“ радове на Смедеревском путу.

Међутим, исто као и у суботу, када је мобилисано чланство, Шапић није дошао. „Случајни пролазници“ су почели да пристижу, и тек онда им је речено да Шапић неће доћи да се врате кућама.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Фото: Н1

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар