Почетна » Брнабићка и Шапић одустали од Гроцке и Калуђерице

Брнабићка и Шапић одустали од Гроцке и Калуђерице

Најавили посету, па одустали

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, Ана Брнабић и Александар Шапић су одустали од посете Гроцкој, односно Калуђерице. Наиме, одлазећи градоначелник Београда Александар Шапић требао је сутра у 8 часова код „Три тигања“ у Калуђерици да отвори почетак радова за проширење Смедеревског пута, док је у Гроцкој сат и по времена касније требала да дође Ана Брнабић.

Напредњаци у Гроцкој у претходна два дана мобилисали су чланство како би сачекали прво Александра Шапића, а затим и Ану Брнабић. Брнабићка је кренула у предизборну кампању, те је требало да сврати у Гроцку у пола 10, где би је сачекали „случајни пролазници“ које је СНС организовала поводом њеног доласка.

Александар Шапић, такође врши кампању али за градоначелника Београда испред СНС-а. У плану је било да сутра у Калуђерици у осам часова „отвори“ радове на реконструкцији Смедеревског пута.

Ипак, и Шапић и Брнабићка, према речима наших извора, сутра неће посетити општину Гроцка, већ ће бити послата нека њихова замена. Напредњаци у Гроцкој, према речима наших извора, још увек се надају да ће Брнабићка доћи да не би изневерили своје „случајне пролазнике“.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар