Почетна » СДС изабрала локално руководство у 19 општина

СДС изабрала локално руководство у 19 општина

од admin
0 коментар

Социјалдемократска странка (СДС) изабрала је данас локално руководство у 19 општина у Србији, а потпредседник Извршног одбора те странке Вукота Јакшић истакао је да СДС убрзано ради на изградњи страначке инфраструктуре.

Како је саопштио СДС, изабрани су председници и чланови општинских одбора у београдским општинама Савски венац, Палилула, Земун, Врачар, Гроцка, Младеновац, Барајево, Звездара и Чукарица.

Изабрано је и локално страначко руководство у општинама Ћићевац, Панчево, Голубац, Рача, Чајетина, Бајина Башта, Врњачка бања и Власотинце, Врање и Врањска бања.

Избори су, како се додаје, протекли у демократској атмесфори и уз велики одзив чланства и пријатеља странке са правом гласа.

Према Јакшићевим речима, СДС је једина странка која изборе за све органе спроводи директно, непосредним гласањем од стране чланова и пријатеља странке.

„Након избора Бориса Тадића за председника наставили смо са формирањем локалних одбора широм земље, а данас смо бирали руководство у 19 општина. СДС активно ради на изградњи организације која ће потврдити да смо једина алтернатива неодговорној власти, али и демагошкој опозицији“, навео је Јакшић.

Избори у СДС наставиће се наредних недеља када ће се формирати и остале локалне организације, додаје се у саопштењу.

Можда ти се свиди

Оставите коментар