Почетна » „Селфи“ Звонка Веселиновића и Андреја Вучића

„Селфи“ Звонка Веселиновића и Андреја Вучића

од admin
0 коментар

 БИРН наводи да сарадња СНС-а и ове маркетиншке агенције није била у складу са законом пошто СНС није пријавио Агенцији за борбу против корупције да је тој рекламној агенцији плаћено више од седам милиона динара.

Подсећамо, КРИК је јуче објавио фотографију Вучићевог брата и Веселиновића која је настала у марту 2015. У ресторану „Салаш 137“ на Копаонику.

У извештајима српске полиције и безбедносне службе, до којих су дошли новинари КРИК-а, Веселиновић је означен као вођа групе која се бави шверцом дроге, оружја и нафте, зеленашењем и прањем новца. Био је више пута оптужен за различита кривична дела, али је већина оптужби пала на суду. Недавно је осуђен на две године затвора јер је организовао нелегално ископавање песка и шљунка, али ова пресуда још није правоснажна.

Председников брат Андреј Вучић, са друге стране, има значајну улогу у политичком животу Србије иако није ни на једној државној функцији.

У телефонском разговору за КРИК Веселиновић је истакао да Андреја Вучића не познаје и да се с њим једном срео док су били опозиција што значи пре лета 2012.

Звонко Веселиновић и Андреј Вучић на Копаонику

„Човека не познајем, нити имам контакт с њим. Ако неко каже да ме виђа с њим, тај лаже. То је још једна ваша дезинформација, још један спин, као и сваки текст о мени. Вас никада није ни занимала истина, ви сте увек гледали да направите филм за који сте плаћени“, рекао је Веселиновић.

Бојана Павловић  Крик.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар