Почетна » „ШМИНКАЊЕ“ Почела предизборна кампања у општини Гроцка?

„ШМИНКАЊЕ“ Почела предизборна кампања у општини Гроцка?

од admin
0 коментар

Последњa два месеца примећено је интезивно рекламирање баналних ствари на подручју општине Гроцка.

„На основу бројних и оправданих захтева грађана за регулисањем пешачких прелаза код бивше зграде „Бетекса“ у Гроцкој, а на основу интензивних дописа Градске општине Гроцка Секретаријату за саобраћај града Београда, израђен је пројекат „Зоне успореног саобраћаја“ чија имплементација на терену је у току на основу налога издатог „Београд путу“.

„Омладинском удружењу из Гроцке „Реално размишљање“ уз подршку Градске општине Гроцка, Канцеларије за младе, а у сарадњи са Средњом школом одобрен је пројекат „Нова енергија младости“ којим су у партнерском односу аплицирали на овогодишњем конкурсу „Заједници заједно“, расписаном пролетос од стране компаније НИС а.д.

„У сарадњи са локалном самоуправом и Секретаријатом за спорт и омладину , Спортски савез Градске општине Гроцка издвојио је финансијска средства за уређење два терена за одбојку  на обали Дунава у Гроцкој.

„У насељу Заклопача у току је асфалтирaње главне саобраћајнице у дужини од 2 километра и 200 метара.

Управо овакве баналне  вести можете пронаћи на званичном сајту општине Гроцка,као и на локалном сајту ове општине, који уређује саветник председника СГО Гроцка. Готово у свим вестима је наглашено како се у сарадњи са општином реализују пројекти који нису дуги низ деценија реализовани, или су пак поједине организације добиле разноразне конкурсе . Међутим, на конкурсу за реализацију ових пројекта „победиле“ су организације СНС-а или су пак назначени неистинити подаци.

Деоница пута између Умчара и Дражња се наводи да се асфалтира након 30 година.

-У сваком случају добро је да после више од 30 година неко решио да се ухвати у коштац са овим проблемом грађана Дражња и људи који живе поред ове деонице пута, наводи уредник локалног грочанског сајта који је саветник председника СГО Гроцка.  Међутим, ова деоница пута је у претходних 30 година више пута пресвлакана али не квалитетним асфалтом, те је ова деоница готово без равног пута. Такође, пут Умчари – Држањ је у дужини од 7 километра а асфалтира се само 2, 5 километра.

И док власт у Гроцкој пласира вести о својем „шминкању општине“, опозиције готво да нема. Готово сви опозициони лидери у Гроцкој своју „битку“ спремају у последњим предизборним данима. У Гроцкој се готово и не зна ко је опозиција, а ко власт. На власти су СНС и ДСС са локалним одборницима УГ Наш Ловек-Блажо Стојановић и Грађанском алтернативом, док су у опозицији СПС, Снага Грађана и Демократска странка. 

Када би се погледао републички и градски ниво, рекло би се да они који су тамо при власти у Гроцкој су у опoзицији и обратно.

Можда ти се свиди

Оставите коментар