Почетна » СПИСАК ЖЕЉА ДАНИЦЕ ДРАШКОВИЋ Месечно прима 771.000 динара, а добре послове налази и за другарице, рођаке, сараднике…

СПИСАК ЖЕЉА ДАНИЦЕ ДРАШКОВИЋ Месечно прима 771.000 динара, а добре послове налази и за другарице, рођаке, сараднике…

од admin
0 коментар

У Србији је изгледа најуносније бити рођак, сарадник, пријатељица па чак и муж другарице Данице Драшковић, супруге лидера Српског покрета обнове!

Судећи према подацима до којих је „Блиц“ дошао, практично не постоји институција у коју госпођа Драшковић није збринула своје најближе и тако их спасила мука тражења посла.

Даница Драшковић побринула се прво за себе, то већ дуго није тајна – већ пет година је члан одбора директора НИС и за то месечно прима 771.000 динара. Међутим, чињеница је да се годинама само шири списак блиских људи које је успела да убаци на државна јасла.

– На списку је двадесетак особа, али се крају не може лако ући у траг јер сваког месеца искочи неко нов којег треба запослити. Увек бира институције које имају уносне плате – каже наш извор.

Саговорник „Блица“ додаје да, међутим, супруга лидера СПО има велике апетите, да сматра да је улога странке њеног мужа од изузетног значаја за коалицију и да би то требало још више материјализовати.

– Последњих дана се баш активирала, свакодневно унаоколо шаље списак жеља и тражи још неко место у државној служби. Од ње не може да се живи. Симптоматично је, међутим, да се беспоштедно бори за своју породицу, док за странку и оне који су од самог почетка били уз партију и годинама је одржавали у животу и не мари – истиче наш извор.

– Драшковићева очигледно има и кратак фитиљ, о чему сведочи и то што је, како су писали поједини медији, недавно саставила писмо и послала га тадашњем шефу Владе Александру Вучићу. Одговор никад није стигао.

– У том писму захтевала је да се Вучић види с брачним паром Драшковић, а како би писмо имало тежину, потписала је себе и Вука – напомиње извор близак брачном пару Драшковић.

Од Драшковићеве нисмо успели да добијемо коментар.

Д. Луковић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар