Почетна » Шта се причало на данашњем састанку „напредњака“ у Калуђерици

Шта се причало на данашњем састанку „напредњака“ у Калуђерици

О злоупотребама и криминалу

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, данас су се у једном локалу у Калуђерици окупили бивши посланик СНС-а, Горан Пекарски, бивши председник Гроцке, Владан Зарић, као и још увек истакнути чланови СНС-а, Стефан Дилберовић (такође бивши председник општине Гроцка), Драган Раденовић и Предраг Барјактаревић који је био на листи СНС-а за градске одборнике.

Према речима наших извора, ова  петорка се данас „неформално дружила“ и расправљала о кадровима са територије ГО Гроцка.

  • Током опуштеног разговора у кафићу, страначки активисти су се жалили да њихови блиски шефови, злоупотребљавају своје функције тако што запошљавају своје „најближе пријатељице“, каже наш извор и додаје да ипак не може да тврди да није било и других тема јер је он морао убрзо да напусти тај локал.

Подсетимо се, у грочанском одбору напредњака је све веће незадовољство. У последњем периоду долази до сукоба у самим редовима, због чега је најављено да ће садашњи повереник Андрија Чупковић преузети потпуно управљање овим одбором.

Наши извори из врха СНС-а Гроцка наводе да ће врло брзо у наредном периоду бити све више оваквих окупљања, односно чак и до склапања конкретних договора у политичком деловању.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Фото: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар