Почетна » Станове добила 23 припадника Министарства одбране

Станове добила 23 припадника Министарства одбране

од admin
0 коментар

Припадницима Министарства одбране уручени су кључеви 23 стана, а министар одбране Ааксандар Вулин рекао је додела станова доказ да Војска Србије брине о својим припадницима.

Наводећи да ВС паžљиво гради и поново успоставља систем који је плански и намерно био уруšшаван, министар је поручио да нико ко је припадао и припада Војсци Србије неће остати без пажžње и одговарајуће помоћи Министарства одбране и Генералшšтаба Војске Србије.

– Војска брине о својима – поручио је министар одбране, који је додао да је у протеклих годину дана решšено стамбено питање за 1.242 активна и пензионисана припадника Министарства одбране и Војске.

Он је поручио свима који своју судбину буду везали за Војску Србије и који јој се професионално посвете треба да знају да се поново успоставља систем који ће о њима бринути од „тренутка када уђу у војску па докле год су жžиви“.

– Водимо рачуна о здрављу својих припадника, о њиховим радним условима, материјалном положžају и свему шšто је потребно да обављају своје функције, али исто тако водимо рачуна како су њихове породице, какво им је стамбено питање, здравље. Успостављамо поново систем и Војска Србије брине о својима – закључио је министар.

Осим Вулина, кључеве 23 стана припадницима ВС уручио је у Великој ратној сали Старог генералштаба начелник Генералшšтаба генерал-потпуковник Милан Мојсиловић, а захвалио је у име својих колега капетан Владимир Мосуровић, који је на слуžби у Зрењанину, а који је стан добио након 12 година.

Тањуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар