Почетна » СТЕФАНОВИЋ: Новинар Милан Јовановић и даље има полицијску заштиту

СТЕФАНОВИЋ: Новинар Милан Јовановић и даље има полицијску заштиту

од admin
0 коментар

 „Што се тиче страначких тема нећу данас говорити, али СНС зна шта је њен посао и предузимаће све мере да покаже да смо странка која води рачуна о свему, која води о рачуна о људима које представља и која води рачуна о свом интегритету“, рекао је Стефановић.

 
 Додао је да ће о тој теми говорити на некој од следећих конференција за медије на којој се буде говорило о ширим темама, између којих су и страначке.
 
 Симоновић, који је и члан Главног одбора СНС, био је ухапшен као главни осумњичени за организацију паљења имовине новинара портала „Жиг Инфо“ Милана Јовановића.
Новинар „Жиг Инфо“ портала Милан Јовановић још има безбедносну заштиту полиције, а у случају уредника тог портала Жељка Марточевића, који је пребијен два месеца пре него што је Јовановићу запаљена кућа, идентификовано је једно лице које потенцијално може да буде извршилац тог кривичног дела, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.
 
 „Милану Јовановићу ни у једном тренутку није укинуто обезбеђење, он и даље ужива безбедносну заштиту полиције на начин на који је полиција проценила да је адекватан и наравно ми о детаљима нећемо говорити“, рекао је Стефановић.
Када је у питању случај Марточевића, Стефановић је казао да је ту забележен одређени напредак у истрази, односно да је идентификовано једно лице које потенцијално може да буде извршилац тог кривичног дела.
 
 
„Нажалост, није могло да дође до стопостотног препознавања и ми чекамо да видимо да ли ћемо обезбедити друге материјалне доказе или друге доказе који ће довести до привођења овог лица“, казао је министар.
 
 
Стефановић је навео да у том смислу истрага и даље иде и да се МУП труди да заједно са Тужилаштвом уради посао да правда буде задовољена.
 
 

Можда ти се свиди

Оставите коментар