Почетна » Стојменовић: Град Врање расипа на пропаганду, а за потребе грађана мрвице

Стојменовић: Град Врање расипа на пропаганду, а за потребе грађана мрвице

Саопштење за јавност Зелено левог фронта

од Жиг Инфо
0 коментар

Град Врање одлучио је да за промотивни материјал потроши чак пет пута више него за дечија игралишта. Наиме, док је 80 хиљада евра намењено хемијским оловкама, мајицама или постерима, у наредне три године за стварне потребе грађана биће издвојено несхватљиво мало, само 20 000 хиљаде евра.

“Грађанима је неопходан уређен град у којем се бавимо зеленим површинама, дечјим игралиштима, град треба да улаже у решавање питања канализације, у обнову тргова и улица, а оно што ради СНС је потпуно несхватљиво. Нас не изненађује то што они новац грађана расипају, али ћемо се увек и на сваком месту супротставити оваквој пракси. Врање постаје црна рупа за јавне финансије, симбол за различите коруптивне и расипничке дилове” – изјавила је народна посланица Зелено-левог фронта Наталија Стојменовић и поручила да док се власт расипа, грађани брину о најосновнијим потрепштинама јер не могу да живе нормално од своје плате.

Градска управа града Врања је расписала јавну набавку за хемијске, мајице и постере “Врање град који има душу” вредну више од 80 хиљаде евра. Док мегаломанске јавне набавке расипају новац грађана, према буџету за наредне три године град ће уложити свега 20 000 евра за нова дечија игралишта.

Основни приоритет Зелено-левог фронта јесте унапређење свакодневног живота грађана, борба за приуштиво становање, чист ваздух, безбедне улице и све оно што чини живот људи који СНС-овој власти очигледно није приоритет.

Можда ти се свиди

Оставите коментар