Почетна » СВИ СУ РАТНИ ЗЛОЧИНЦИ! Шешељ: Вучић, Николић и Гојковићева су били моји саучесници у свему

СВИ СУ РАТНИ ЗЛОЧИНЦИ! Шешељ: Вучић, Николић и Гојковићева су били моји саучесници у свему

од admin
0 коментар

Хашки оптуженик Војислав Шешељ, који предвиђа да ће бити осуђен на 25 година затвора због ратних злочина, рекао је да су Александар вучић, Томислав Николић и Маја Гојковић били његови саучесници у свему што је радио.

Хашки оптуженик Војислав Шешељ рекао је у интервјуу за “Њузвик” да је Вучић, после његовог изручења Хагу, за странку набавио уређај који је могао да прислушкује телефоне.

– Прислушкивао је и Томислава Николића и касније ми донео стенограме неколико важних разговора. Вучић је претпостављао да ћу се ускоро обрачунати са Николићем и да ћу га након тога предложити на место свог заменика. Што ми, наравно, није падало на памет, рекао је Шешељ.

Каже да су Александар Вучић, Томислав Николић и Маја Гојковић “учествовали у свему у чему је и сам учествовао”, додајући да су они били његови “саучесници”.

Пошто се Шешељ терети за ратне злочине, сасвим је извесно да су Вучић, Николић и Гојковићева такође учествовали у ратним злочинима заједно са Шешељем. Вучић је чак једном приликом снимљен са пушком у Сарајеву!

Шешељ је рекао да ће видети да ли ће га Вучић испоручити Хагу, наводећи да “до сада то није хтео да учини”.

Подсетимо да се име Александра Вучића спомиње у налогу Хага за хапшење троје радикала као један од учесника у подмићивању сведока оптужбе.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар