Почетна » УРНЕБЕСНО! Довели намештену бабу Снежану са пијаце да сведочи против ДС-а

УРНЕБЕСНО! Довели намештену бабу Снежану са пијаце да сведочи против ДС-а

од admin
0 коментар

У предизборној емисији на ТВ “Пинк” под називом “Изборна реч”, Драган Ј. Вучићевић довео је бабу Снежану која је наводно била на пијаци током напада на Драгана Шутановца и Балшу Божовића.

Емисија на ТВ “Пинк” под називом “Изборна реч” представљена је као некакава објективна емисија, али је уствари реч о обичној политичкој емисији у оквиру које су емитовани предизборни спотови СНС-а и СПС-а.

Драган Ј. Вучићевић довео је у емисију извесну бабу Снежану која је сведочила против Драгана Шутановца и Демократске странке. Она је сведочила да су функционери ДС-а изазвали инцидент, иако се на комплетном снимку, који није емитован на “Пинку”, јасно види и чује како фашисти ломе флаше и ваде ножеве!

– Шутановац је провоцирао децу која раде на пијаци, која су довикивала функционерима ДС. Након тога, Шутановац је пришао и једном од њих ударио шамар, први их је напао. Тада је кренула гужва, чак су кренули и на мене јер сам раздвајала и бранила момке који раде на пијаци. Шутановац ми је преврнуо робу, а након тога је дошла полиција и хитна помоћ, слагала је брутално баба Снежана која је наводно продавала јаја на пијаци.

Режимски медијски манипулатори искористили су бабу за лажно сведочење у току предизборне кампање!

Драган Ј. Вучићевић је, након што је емитовано првих 15 секунди које демократе нису иницијално објавиле, рекао да се јасно види да је Шутановац ПРВИ физички напао човека на пијаци, иако Шутановац никога није напао, већ је држао руке иза леђа.

У предизборној емисији гостује и Веселин Милић, шеф београдске полиције, иако полицији није по закону дозвољено да активно учестује у политичким кампањама!

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар