Почетна » ВИДЕО РИЈАЛИТИ СКУПШТИНА Завијали, ђускали, обарали руке… Овако су блистали наши посланици у 2015!

ВИДЕО РИЈАЛИТИ СКУПШТИНА Завијали, ђускали, обарали руке… Овако су блистали наши посланици у 2015!

од admin
0 коментар

Годину 2015. у српском парламенту обележили су гафови и посланички бисери равни достигнућима наших највећих ријалити звезда. Ево чему сте се највише смејали у протеклој години…

БЛАМ ЗВАНИ МОРТАДЕЛА

Потпредседник Скупштине Игор Бечић уживо је у току преноса седнице парламента назвао италијанског председника Серђа Матарелу – Ђорђо Мортадела! Напредњак је високог званичника из Италије буквално двапут назвао по чувеном сухомеснатом производу, иначе поносу Болоње. Да буде још горе, Бечић му је погрешио и име па га је назвао Ðорђо иако му је име Серђо.

 

БАБИЋИЗМИ: Овако ваздуплохов ђуска у посланичкој клупи

Шеф напредњака у Скупштини Србије, познатији као ненадмашни краљ лапсуса, од ког смо сазнали за ваздуплохов, свемирске године, термин јавни набавци, показао је шта још уме…

 

ЗАВИЈАЊЕ У СКУПШТИНИ: Аууууу, ауууууу

Марко Атлагић и Вучета Тошковић, посланици Српске напредне странке, главне су нарикаче у Скупштини Србије.
Они, наиме, кад год њихов колега Маријан Ристичевић, опет из СНС, држи говор у Скупштини и крене с паљбом по демократама или Новој странци, дословно арлаучу „аууу“!

 

СУПЕРШУЛЕ: Хајде да обарамо руке!

Посланик ДС Драган Шутановац доказивао је потпредседнику Скупштине Игору Бечићу Мортадели да уопште није уморан после маратонске седнице тако што га је позвао да сиђе доле међу посланике да обарају руке!

 

ХИЏАБ МАЈА

Председница Народне скупштине Маја Гојковић боравила је јесенас у званичној посети Ирану која ће остати упамћена по хиџабу који је тамо оденула.

Фото: Twitter printscreen

ЕПК,Фото: Небојша Мандић, Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар