Почетна » (ВИДЕО) Саво Манојловић упао у општину Нови Београд због проблема са оверивачима

(ВИДЕО) Саво Манојловић упао у општину Нови Београд због проблема са оверивачима

од Други Пишу
0 коментар

Лидер покрета Крени-промени Саво Манојловић упао је у зграду општине Нови Београд, јер општина не да овериваче за потписе које тај покрет прикупља за учешће на локалним изборима, 2. јуна.

Покрет Крени-промени данас скупља поптисе испред тржног центра Меркатор у Булевару Зорана Ђинђића, али општина, према речима Сава Манојловића, не да овериваче.

Манојловић је стога отишао до зграде општине Нови Београд, захтевајући да се тај проблем реши.

 

Након што је затражио да разговара са председником општине и поручио да неће напустити зграду док се проблем оверивача не реши, реаговало је обезбеђење које је покушало да га избаци из зграде, а након што нису успели, звали су полицију.

Манојловић је и припадницима обезбеђење и полицајцима који су изашли на лице места, објаснио да су општински оверивачи били на располагању кад је Крени-промени скупљао поптисе за народну иницијативу за забрану ископавања литијума и бора, а да их сада општина не да.

 

Истакао је да Крени-промени има још само пет дана да прикупи поптисе за локалне изборе, да је општина, по закону, дужна да обезбеди овериваче, и да захтева да се тај проблем хитно реши.

Подсетимо, покрет Крени-промени најавио је 24. априла да ће самостално изаћи на изборе у Београду, 2. јуна, а да ће кандидат за градоначелника бити Саво Манојловић.

X/Kreni-Promeni/Screenshot

Б. Н   Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар