Почетна » Вучић платио Гонцићу 30.000 евра за главну улогу у предизборном спот СНС!

Вучић платио Гонцићу 30.000 евра за главну улогу у предизборном спот СНС!

од admin
0 коментар

Велика прашина се дигла у јавности због најновије главне улоге прослављеног глумца Светлислава Гонцића у предизборном споту Српске напредне странке.

Већи део јавности осудио је одлуку прослављеног глумца Светлисала Гонцића да прихвати главну улогу у предизборном споту Српске напредне странке који се већ недељу дана емитује на националним телевизијама.

Међутим, како се чини, није Гонцић одлучио да прихвати улогу у Вучићевом предизборном спотујер верује у напредњачку идеологију. Будући да је Вучић у оквиру мера штедње скресао буџетска средства за производњу филмова, улоге у предизборним спотовима постале су исплативије за старије глумце са финансијским потешкоћама.

Како тврде саговорници Телепромптра из Српске напредне странке, Гонцић је за снимање предизборног спота добио позамашну новчану надокнаду.

– Буле је од снимања тог предизборног спота зарадио око 30.000 евра. То је сума која се спомње у странци. Вучић је са Булетон директно преговарао па се не зна прецизна сума. Да ли је нешто мања од 30.000 евра или нешто већа… Углавном, око 30.000 евра је коштала његова улога. Тај новац сигурно није исплаћен преко рачуна странке, нити ће се појавити у коначном извештају о трошковима кампање. Вероватно ће тврдити да је Буле све то одрадио бесплатно, тврди саговорник Телепромптера.

Други саговорник Телепромптера из СНС-а додаје да је чуо да је Гонцић од Вучића добио 25.000 евра за улогу у предизборном споту.

Да су Гонцић и Вучић још раније договарали предизборну сарадњу доказује и његово присуство на вечери поводом доласка принца Чарлса коју је организовао Вучић у Дому гарде.

Вучић на вечеру са Чарлсом није позвао председника Томислава Николића и његову супругу, али јесте Гонцића и, на изненађење свих, Ненада Чанка ког је, да ствар буде интересантнија, новосадски суд ослободио оптужби за крвнично пребијање Павла Лешановића 2012. године.

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар