Почетна » Вучићева предизборна ролна истрошеног тоалет папира

Вучићева предизборна ролна истрошеног тоалет папира

од admin
0 коментар

Александару Вучићу за четири године владавине није пало ниједном на памет да је потребно реконструисати школе у Србији, па се бацио на посао у току предизборне кампање.

Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас да ће држава наставити обнову школа и домова здравља по Србији, а да је за то потребна подршка, помоћ и енергија позитивних људи који ће уједињени радити на бољој будућности земље.

Да је све ово део предизборна кампање доказује и изјава у којој тврди да четири године није било у Колубарском округу због СПС-а.

У разговору са новинарима, након обиласка средње Медицинске школе где је присуствовао потписивању уговора о њеној реконструкцији, Вучић је на питање зашто је последње четири године “заобилазио” центар Колубарског округа у којем је на власти СПС, док је његова СНС у опозицији, одговорио “вероватно зато што сам био у другим местима”.

Вучић је затим, настављајући турнеју по тоалетима, рекао да није примерено за даме да користе чучавце.

– Морамо да направимо добре и модерне тоалете, рекао је Вучић, наводећи да је непристојно да даме користе чучавце.

Четири године су даме наводно користиле чучавац, све док Вучићу у току предизборне кампање није пало на памет да оне не би требало да користе чучавац.

Како је саопштено, санација зграде Медицинске школе коштаће око 17 милиона динара, без ПДВ, радови ће почети 4. априла, а рок за завршетак је 90 календарских дана.

Вучић је преко свог званичног Твитер налога “@СербианПМ” из неког разлога поделио фотографију која је направљане у тоалету, а на којој се види истрошена ролна тоалет папира како виси на зиду.

Штета је велика што је тоалет мали, па Вучић није успео да се фотографише поред своје предизборне ролне истрошеног тоалет папира.

На питање да ли зна да су функционери градске власти СПС “куцали” на врата многобројних министарстава Владе тражећи подршку за своје пројекте, али да никакав одговор нису добили, премијер је поставио контра питање – “а шта им је Ивица Дачић помогао док је био премијер?”

– У безвезне локалне политичке препирке нећу да улазим, нити ме то интересује. Ја сам председник Владе свим грађанима, па и Ивици Дачићу, па ћу и њега да научим да више пажње посвети Ваљеву, поручио је Вучић.

Уочи посете премијера Србије Ваљеву, функционер СНС и њен кандидат за посланика на изборима 24. априла Михаило Јокић изјавио је да “не може да оправда Вучића што није четири године долазио у Ваљево”, али је објаснио да је за то крива локална власт СПС.

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар