Почетна » ВУКАШИНА БАЋИНА: УПРКОС НИКАД ГОРИМ УСЛОВИМА ОСТВАРИЛИ СМО ОДЛИЧАН РЕЗУЛТАТ!

ВУКАШИНА БАЋИНА: УПРКОС НИКАД ГОРИМ УСЛОВИМА ОСТВАРИЛИ СМО ОДЛИЧАН РЕЗУЛТАТ!

од Жиг Инфо
0 коментар

Група грађана Вукашин Баћина- За бољу општину Сечањ на локалним изборима у Сечњу освојила 10,6 % од укупно изашлих бирача, а рачунајући само важеће гласове што износи 11,4 % .

Овај одлични резултат је оставарен упркос томе што сам у току кампање хапшен и притваран.Такође, ову кампању обележили су никад већи притисци, лажи, напади, претње, монтаже и све друге пакости према нашој групи грађана..

Ово су трећи избори у којима предводим локалну групу грађана и могу да кажем да никад теже нике било бити опозиција него на овим изборима.

Против нас су у овој кампањи били сви, од странака власти СНС, СРС па до сечањског ССП-а који је своју неспособност да изађе на изборе покушавао да прикрије позивањем на бојкот локалних избора у Сечњу.

На своје име смо изашли, нисмо се крили иза неког лидера велике странке. Против нас смо имали кампању куповине гласова и рекордне цене за глас, дељења брашна и уља, на изборни дан су патролирала општином возила са БГ таблицама, у току кампање министри и други државни функционери су свакодневно били присутни у Сечњу.

Оно што је мени посебно битно да сам још једном демонтирао лажну монтажу због које сам хапшен у кампањи (касније судски ослобођен) јер смо освојили готово 4 пута више гласова од броја потребних потписа за листу.

Такође, истичем да нећемо у власт са СНС и да нисмо спремни за труле коалиције зарад личног интереса,
Као шеф одборничке групе у Скупштини Сечња наставићу још активније да браним интересе грађана.

Наш резултат показао је да локалне групе грађана имају потенцијал у политици, а како за мање од 2 године имамо покрајинске изборе наредни корак нам је да иницирамо окупљање са другим локалним групама у Војводини и да радимо на формирању једног политичког субјекта који би заузео учешће на тим изборима.

С Поштовањем
Вукашин Баћина, председник ГГ ЗА БОЉУ ОПШТИНУ СЕЧАЊ

Можда ти се свиди

Оставите коментар