Почетна Политика Зелена странка: Саво Милошевић да напусти клупу Партизана

Зелена странка: Саво Милошевић да напусти клупу Партизана

од admin
0 коментар

 

Како се наводи у саопштењу, на тај начин би послао поруку да фудбал у Србији мора да се врати духу и правилима фер-плеја и закона.

Зелена странка сматра да Милошевић не треба на себе да преузима одговорност за закулисне радње које ФК Партизан и српски фудбал вуку у све дубље блато корупције.

– Као велика фудбалска и спортска легенда, Милошевић не треба својим ауторитетом да даје кредибилитет „гробарима“ српског фудбала и Партизана, који годинама зарад личне користи урушавају спорт у нашој земљи, а као члан Зелене странке треба и личним примером да покаже наш однос према упропаштавању фудбала у Србији – каже Горан Чабради, председник Зелене странке и народни посланик.

Зелена странка, чији је Милошевић члан, нагласила је да политичке странке и спортисти међу првима морају да се боре против аномалија које спортске клубове претварају у приватне фирме које мешетаре и послују у сивој зони.

Наша обавеза, и обавеза врхунских спортиста, што је Милошевић несумњиво био, и јесте, је да станемо у одбрану вредности, које једно друштво чине уређеним, а спорт би, у својој основи, требало да представља врхунску друштвену вредност.

Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар