Почетна » ПРЕПУЦАВАЊЕ У БЕОГРАДСКОМ ФУДБАЛУ Спасојевић: ФК Болеч се бавио нечасним радњама; ФК Болеч: Он лаже!

ПРЕПУЦАВАЊЕ У БЕОГРАДСКОМ ФУДБАЛУ Спасојевић: ФК Болеч се бавио нечасним радњама; ФК Болеч: Он лаже!

од admin
0 коментар

Горан Спасојевић, потпредседник Фудбалског савеза Београда, оптужио је на крају првенства ФК Болеч из Болеча да се бавио недозвољеним радњама у сезони 2017/2018.

Анализирајући последњу утакмицу, која је одлучивала о директном уласку у београдску Зону, Спасојевић је изнео тврдње да је задња утакмица између ФК Болеч и ФК Дунавац из Гроцке одиграна под сумњивим околностима.

Осврћући се на цело првенство, он је тешко оптужио ФК Болеч да се бавио нечасним радњама у првенству и тако дошао у ситуацију да одлучује о прваку.

– Утакмица је била чудног карактера, бар тако су ми причали људи са лица места, да су се играчи ФК Дунавац склањали не би ли фудбалери ФК Болеч постигли гол. Јасно је да су радили неке одређене ствари у фудбалу, које нису баш за похвалу – сасуо је оптужбе Спасојевић на конференцији за новинаре у Младеновцу на клуб из Болеча.

Он је признао и да су имали ненадокнадив кикс на почетку првог дела првенства, али да су то исправили јер “срећа прати храбре”.                                                                                                                           _______________________________________________________________       

Скинуо спорни снимак                                                                                                                                 

 Занимљиво је да је Спасојевић после неколико дана, из непознатих разлога, скинуо спорни снимак са Јутјуба. Спасојевић, потпредседник ФСБ, негирао је да је преко својих људи нудио ФК Болеч да од њих купе утакмицу како би се ОФК Младеновац пласирао у београдску Зону.

Спасојевић је негирао да је преко својих људи нудио ФК Болечу да од њих купе утакмицу како би се ФК Младеновац пласирао у Београдску зону.

“Немам појма о томе. Наравно да то нисам радио. Све ћемо решити пред надлежним институцијама”, рекао је Спасојевић који је тренутно у иностранству.                                                           _______________________________________________________________

На ове оптужбе, жестоко је узвратила управа ФК Болеч, која је истакла да је Спасојевић оптужио најрегуларнији клуб у београдском фудбалу.

– Господин Спасојевић нас је тешко оптужио, не знамо из којих разлога, јер смо ми поштеном игром, обезбедили ОФК Младеновац директан улазак у београдску Зону. Ми само желимо да истакнемо да су нас из ОФК Младеновац звали да им продамо утакмицу, што смо категорички одбили и објаснили да се не бавимо нечасним радњам, па отуд не знамо откуд право господину Спасојевићу да изговара овакве лажи, знајући да смо их одбили-изјавио је на ванредној конференцији за новиаре Милован Зубковић, секретар ФК Болеч.

 

Зубковић је нагласио да се Спасојевић заиграо у изјави стављеној на Јутјуб и пљунуо на крвави рад ФК Болеч.

– Овом изјавом, господин Спасојевић је нанео ненадокнадиву штету на рачун, пре свега фудбалера и управе изјављујући да смо радили нечасно цело првенство. А заборавио је да је вршио притисак на судије, чак улазио и у простор где се они налазе. Желимо да истакнемо да су нас људи из ОФК Младеновац звали у ФК Болеч, лично мене, да им продамо утакмицу, на почетку пролећног дела првенства, што смо категорички одбили јер се не бавимо нечасним радњама. Постављам питање ко се ту бавио нечасним радњама – узвратио је на Зубковић на Спасојевићеве оптужбе, наглашавајући да ће Спасојевић своје тврдње морати да докаже пред органима ФСС и судом.

 

ИЗВОР: АЛО.РС/ Е.А

Можда ти се свиди

Оставите коментар