Почетна » ТАКО СЕ ТО РАДИ: Аргентински новинари разапињу Сампаолија после пораза од Хрватске! Процурела тактика за меч са Нигеријом! (ФОТО)

ТАКО СЕ ТО РАДИ: Аргентински новинари разапињу Сампаолија после пораза од Хрватске! Процурела тактика за меч са Нигеријом! (ФОТО)

од admin
0 коментар

После дебакла у утакмици са Хрватском (0:3) у другом колу Светског првенства, у селекцији Аргентине влада потпуно расуло.

Према писању аргентинских медија, селектор Хорхе Сампаоли се сусреће са истинским пучем у екипи, а притом га штампа из земље „гаучоса“ минира на сваком кораку.

foto: AP

Аргентина се нашла на Мундијалу у последњем колу квалификација, а у Русији је прво одиграла 1:1 са Исландом, а онда потпуни дебакл од Хрвата (0:3). Сада, пред последње коло, у коме Аргентинци морају у уторак да победе Нигерију, а даље ће проћи само ако Хрватска, која се већ пласирала у осмину финала, остане непоражена против исландских „викинга“, расуло достиже свој врхунац.

foto: Reuters

Како јавља „ТyЦ спорт“, један од водећих спортских медија у Аргентини, побуна играча је толика, да „је однос између њих и селектора уништен, као и не постоји начин да се поправи“. Уз све то, наводно је и председник Фудбалског савеза Аргентине, Клаудио Тапија, рекао селектору „да он више не може да контролише фудбалере“.

Аргентински медији су брутални и већ су кренули да разапињу Сампаолија.Тако је лист „Оле“ објавио слике са тренинга пред меч са Нигеријом, на коме се види тактика.

foto: AP

На све то су се надовезалали остали аргентински медији који су анализирали фотографије, те доносила закључка о томе да ће „заиграти са четворицом играча у задњој линији“, да ће Гонзало Игуаин бити придодат нападу, док ће главни ослонци бити, Лионел Меси и Анхел ди Марија. Ни овога пута места у стартних 11 нема за Паула Дибалу.

 

Espreso.RS | Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар