Почетна » Весић се извинио: Играчи Звезде звали музику, клуб кажњен

Весић се извинио: Играчи Звезде звали музику, клуб кажњен

од admin
0 коментар

 

Црвено-бели су прославили победу над Партизаном са 1:0 и неко је објавио снимак на ком се види да је Весић био гост журке у просторијама клуба, где је било и живе музике.

Од конференцијске је направљена сала за прославу, црвено-бели су дошли на корак до титуле, а када је снимак са Весићем у кадру дошао до друштвених мрежа, он се огласио на Фејсбуку, на свом званичном налогу.

Саопштење Весића преносимо у целости, а он је приложио и да је Звезда кажњена са 300.000 динара због непридржавања мера.

„Велики сам звездаш. Своје емоције не кријем. После синоћне победе мог клуба над Партизаном и освојене титуле дошао сам у клупски хотел који се налази на стадиону у коме су били играчи, стручни штаб на челу са Дејаном Станковићем и руководство клуба са Светозаром Мијаиловићем и Звезданом Терзићем. Честитао сам им освојену титулу јер они су моји пријатељи. Они су седели у полуотвореном простору клупског хотела са терасом. Приметио сам да су играчи позвали музику на прославу. То није у складу са епидемиолошким правилима али они су млади људи, који су вакцинисани, и који желе да прославе титулу. Не могу то да им замерим. Чим сам то видео истог тренутка сам напустио клупски хотел као што се види на снимку. Нити сам славио, нити певао, нити сам тамо био дуже од неколико минута. Јутрос сам проверио и утврдио да је Комунална милиција интервенисала током вечери, прекинула музику а ФК Црвена звезда је кажњена“, наводи се.

„Комунална милиција је реаговала на основу анонимне пријаве грађана око 22.30 сати. Извињавам се свима које је мој поступак повредио. Нисам могао да знам шта ће се догодити у клупском хотелу који се налази у оквиру комплекса стадиона. Да сам знао сигурно не бих дошао. Апелујем још једном на одговорно понашање свих људи у Београду и позивам наше грађанке и грађане да приме вакцину. То је једини начин да почнемо да живимо нормално и да се веселимо онако како смо то некада радили. Тај тренутак нестрпљиво чекамо и он ће сигурно доћи. Познато је колико се за то залажем и зато сам осетио потребу да се јавно извиним за свој поступак“, навео је Весић.

 

vesaa

Бојан Винуловић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар