Почетна » Srpkinje prodavali preko interneta!

Srpkinje prodavali preko interneta!

од admin
0 коментар

Kako prenose mediji iz BiH, optužnica je podignuta protiv Alije Karahasanovića (37) iz Nemačke, Aksoja Atile (39), državljanina Turske, i Jasmine Hodžić iz Tuzle i oni se terete za međunarodno navođenje na prostituciju, pranje novca i omogućavanje uživanja opojnih droga.

– Oni su uhapšeni u akciji „Tvins jedan“. Trojka je tokom 2015, 2016. i 2017. godine stupala u kontakt s mladim devojkama iz Beograda, Smedereva, Novog Sada i Sarajeva. Kako su se nalazile u teškom materijalnom stanju, optuženi su ih lako navodili na pružanje seksualnih usluga za novac, koje su organizovali na području Austrije i Nemačke – prenose mediji.

Optuženi makroi su od žrtava uzimali znatan iznos zarađenog novca, a istragom je utvrđeno da je tokom tri godine ostvarena nezakonita imovinska korist veća od 350.000 evra, od čega je veći deo pripao optuženima.
– Makroi su devojkama na internet stranici www.kaufmich.com (kupi me) otvarali profile. Na njima su objavljivani opisi, telesna građa, seksualne sklonosti, godište, kao i cena seksualnih usluga devojaka – objašnjava izvor kako je funkcionisala mreža prostitucije.

Internet profili eskort dama redovno su ažurirani eksplicitnim fotografijama i seksualnim ponudama, a klijenti su nakon pružene usluge ostavljali svoje komentare i preporuke drugim potencijalnim klijentima.

– Žrtve su od svojih makroa putem Vajbera ili SMS poruka dobijale podatke o mestu i vremenu sastanka s klijentom i o ceni i vrsti seksualne usluge. Ukoliko bi devojke odbile određene bahanalije, bile bi kažnjavane visokim novčanim iznosom ili bi bile izložene psihičkoj i fizičkoj torturi – rekao je izvor iz istrage.

Optuženi su novac pribavljen na ovaj način koristili za kupovinu skupocenih automobila, nekretnina, za putovanja, kao i za lične potrebe.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар