Почетна » Временска прогноза: Сунце преварило календар

Временска прогноза: Сунце преварило календар

од admin
0 коментар

За следећу седмицу, према најавама метеоролога, очекује се суво и топлије време од новембарског просека. Тек крајем идуће недеље температуре у паду

СУНЦЕ нема намеру да поклекне пред календаром! Лепо новембарско време „нарушаваће“ само јутарња магла, али ће наредне седмице дневне температуре достизати и до 20 степени. Суво и топлије време од просека за новембар, по најавама метеоролога, задржаће се до средине месеца.

У петак ће, како кажу у „Метеосу“, бити суво уз слаб ветар и јутарњу маглу која се у Војводини и котлинама Западне Србије може дуже задржати током дана или издићи у ниску облачност са сумаглицом. Највиша дневна температуре биће 16 степени.

– У суботу ће време бити слично данашњем, али ће највиша температура бити два степена нижа – најављују из „Метеоса“. – Од недеље и током предстојеће седмице, услови за маглу биће мањи. Јутарње температуре прелазиће у минус и до петог подеока, али ће највише дневне температуре бити изнад 14, док ће у среду достићи чак и 20. подеок Целзијусове скале.

Магле ће наредне седмице бити само понегде, а крајем недеље највише дневне температуре биће у мањем паду.

Ј. М.      Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар