Почетна » ВУЧИЋ У БРИСЕЛУ ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ АЛБАНСКОМ НОВИНАРУ! Ево шта му је рекао о Додику и СРПСКОМ КОСОВУ

ВУЧИЋ У БРИСЕЛУ ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ АЛБАНСКОМ НОВИНАРУ! Ево шта му је рекао о Додику и СРПСКОМ КОСОВУ

од admin
0 коментар

Новинар са Косова покушао је данас у Бриселу да испровоцира премијера Србије, а ево шта му је Александар Вучић одговорио

На конференцији за новинаре након Међувладине конференције у Бриселу и отварања првих поглавља у преговорима између ЕУ и Србије новинар са Косова и Метохије покушао је да испровоцира председника Владе Србије Александра Вучића.

У делу новинарских питања пред сам крај конференције за новинаре уследило је питање новинара са Косова који је на самом почетку питања рекао:

– Господине Вучићу рекли сте Велика Србија? – питао је новинар са Косова.

Printskrin: Youtube/Српска напредна странка

– Молим? Нисте добро разумели рекао сам биг даy фор Сербиа (велики дан за Србију) између биг даy и биг Сербиа је велика разлика – одмах је одговорио премијер Вучић.

Новинар се извинио јер “није добро чуо”, затим наставио да поставља питање о предстојећем разговору премијера Србије Александра Вучића и председника Републике Српске Милорада Додика, а тада је непримерено назвао је лидера Српске “лудаком”, што је изазвало бурне реакције свих људи у сали.

Foto: Vlada Srbije

– Нећу Вама и никоме дозволити да вређате председника Републике Српске Милорада Додика, нарочито не у мом присуству и то Вам кажем у Бриселу. Јасно и гласно. Молим Вас да се примерено понашате – рекао је Вучић.

 

 

Телеграф.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар