Почетна » Болеч: Пропала „капитална“ инвестиција (фото)

Болеч: Пропала „капитална“ инвестиција (фото)

од admin
0 коментар

Дана 03.09.2012 године свечано је отворена Градска чесма у Болечу.

Покретач иницијативе за реконструкцију чесме је Мирољуб Радојевић – Трале. Пошто је оформљен организациони одбор у саставу: Зоран Негић, Душица Боровић-Николић И Александар Станимировић, направљен је план реконструкције који су заједничким снагама извели ЈКП „Гроцка“ и ЈП „Водовод и канализација“ – Гроцка. У реконструкцији су измењене мермерне плоче у поду које су биле сломљене, људском немарношћу, постављене су три нове чесме и стубови иза чесме су офарбани у бојама заставе Србије, посађене су биљке које су оплемениле изглед чесме и постављена је нова клупа за одмор грађана Болеча.

Чесму је свечано отворио председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић који је том приликом грађанима Болеча одржао кратак говор у коме је напоменуо да је ово само почетак сређивања територије општине Гроцка и да ће се скоро сваки запуштени кутак зелене површине претворити у неки парк.

А три године после „свечаног“ отварања једине капиталне инвестиције у Болечу ,на коме је било тадашње целокупно руководство општине Гроцка, где су дата и разна обећања, изгледа вечерас овако:

Можда ти се свиди

Оставите коментар