Почетна » „Фотосинтеза и умирање ћелија“ уз давање и недавање изјаве председнице СГО Гроцка

„Фотосинтеза и умирање ћелија“ уз давање и недавање изјаве председнице СГО Гроцка

од admin
0 коментар

 ВИШЕ О СЕДНИЦИ- ОВДЕ

 Након завршетка Конститутивне седнице, новоизабрана председница дала је изјаву за локални радио, док за новинаре Жиг инфа је дошло извињење због тога што она (председница) не може данас да даје изјаве.

-Пошто сам данас постављена, само мало да прође па ћу бити на услузи четири године, саопштила нам је председница СГО Гроцка након што је дала кратку изјаву локалном радију чијем представнику су недавно додељена средства из буџета ГО Гроцка, да би касније тај јавни конкурс био поништен због жалбе власника тог радија.

 ВИШЕ О ЛОКАЛНОМ РАДИЈУ- ОВДЕ

 Навикли да будемо одбијани за изјаве од представника власти у Гроцкој, разноразним начинима покушали смо ипак да добијемо одговор бар на једно питање. С обзиром да је новоизабрана председница СГО Гроцка радила као наставник биологије, питали смо је да ли нас у наредном периоду очекује фотосинтеза или ће пак доћи до „умирања ћелија“ у Гроцкој.

Питање је, наравно, било реторичко управо због понашања председнице СГО Гроцка према појединим новинарима, односно новинарима Жиг инфа.

„Фотосинтеза и умирање ћелија“ је заправо метафора на претходна дешавања у ГО Гроцка, у којем су највише страдали новинари Жиг инфа. Разна малтретирања новинара, пребијања па чак и паљење куће колеги Милану Јовановићу је нешто што јеобележило претходни период власти у Гроцкој. Све због писања новинара Жиг инфа о бахатом понашању бишег руководства према свим грађанима, а појединци из тог доба налазили су се и данас на седници СГО Гроцка.

И заиста, фотосинтеза је данас кренула заједно са умирањем ћелија. Само је питање да ли ће кисеоник добити грађани, или ће га добити бивши руководиоци. У зависности ко кисеоник буде добио, уједно ће се десити и умирање ћелија.

Погледајте одговор новоизабране председнице СГО Гроцка:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

12 − eight =