Почетна » У Гроцкој отимају од гладних пензионера (ФОТО)

У Гроцкој отимају од гладних пензионера (ФОТО)

Председник их поздравља

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Власт у Гроцкој, односно Српска напредна странка, организовала је прославе поводом Нове године, за наводно 1000 пензионера.

Међутим, прослава за пензионере, испоставиће се, није само за пензионере. Уместо да „почасти“ заиста најстарије суграђанине, напредњаци у Гроцкој су о „трошку за пензионере“, почастили и своје активисте:

Поред чињенице што је већина ових „пионира пензионера“ запослена при ГО Гроцка, где су им месечна примања толика да су недоступна за већину пензионера, апетит им је изгледа велики, те су морали да одвоје од најстаријих суграђана, како би нахранили своје младалачко тело. Наравно, све уз аминовање председника ГО Гроцка и ОО СНС-а, Драгана Пантелића Панте.

Нису само „младе“ снаге биле на оваквим прославама. Ту су и пријатељи председника ГО Гроцка, његови земљаци. Међу пензионерима Гроцке нашла се и жена привременог председника Пудараца, места одакле је и председник Гроцке:

Њен супруг, несуђени званични председник МЗ Пударци, зна да критикује друге на Фејсбуку како се „гурају свуда због свог интереса“.

Какав је интерес његове младе супруге „пензионерке“ није познато. Оно што је познато, јесте да су ова два супружника из места одакле је председник ГО Гроцка, као и да су у изузетним односима са одборником напредњака Мирољубом Радојевићем Тралетом из Гроцке.

Чланска карта и паре даје и бесплатно храни, зар не?

 

Жељко Маторчевић

*Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву. Фотографије објављене у текстовима се користе у критичке или уметничке сврхе настале као део наше стварости. Текстови у овој рубрици нису ставови Жиг инфа, већ изричито критика појединца.

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар