Почетна » Власт у Гроцкој поново „части“ пензионере прославом за њих 1 000

Власт у Гроцкој поново „части“ пензионере прославом за њих 1 000

Новогодишња гозба

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, власт у Гроцкој организоваће прославу за 1 000 пензионера са територије ове локалне самоуправе у три ресторана.

Наиме, према речима наших извора, пензионерима ће  бити организована прослава Нове године у једном ресторану у Гроцкој , као и у Лештанима и Калуђерици. За ресторан у Гроцкој предвиђено је 200 пензионера, исто колико и за ресторан у Калуђерици. Још 600 пензионера прославиће у ресторану у Лештанима, 27. децембра 2022. године. Како тврде наши извори, проналази се модел плаћања овим ресторанима. Иако ће се новац за ово славље, према тврдњама наших извора, обезбедити из ГО Гроцка (нпр, преко Ласте и других предузећа, прим. аут.), оно ће заправо бити страначко, односно представљено да је у организацији СНС-а Гроцка.

Српска напредна странка која је однела победу на готово читавој територији Републике Србије, као најверније гласаче има пензионере. Поред пензионера, на последњим изборима изашла је са слоганом „За нашу децу“.  Не треба заборавити ни чињеницу да је у септембру прошле године, из буџета ГО Гроцка потрошено 1,4 милиона динара за славље пензионера које нико није видео.

Више – (кликнути) ОВДЕ

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар