Почетна » Висећи банер Вучића запаљен у Болечу (ФОТО)

Висећи банер Вучића запаљен у Болечу (ФОТО)

Домаћи издајници, страни плаћеници

од Жиг Инфо
0 коментар

Снаге хаоса и безумља, страни плаћеници, домаћи издајници, вандали, жута багра, кукавички под окриљем мрака оскрнавили су импозантни банер са именом председника у Болечу.

Овим чином су показали своје лице и намере да се докопају буџетских јасли и да новац свих нас, преусмере у своје џепове. Председникове напоре да свако домаћинство има литар млека недељно и 1 кг шећера месечно, најјефтинију струју и гориво у ЕУ…када се води одлучујућа битка за спас Косова и васколиког српског живља, када је организација Параде поноса у завршници додатно оптерећује ново постављање банера. Надамо се да ће, када се постави нови банер, који је изузетно скуп(65. 0000 дин) организовати и 24 часовна дежурства.

А сад из сарказма, пређимо у реалност.

Нелегално постављени банери на територији сваке Месне заједнице у Гроцкој, са натписом „Александар Вучић-За нашу деце, заједно можемо све“, још једном су мештани Болеча уклонили. Пре неколико дана, а након писања Жиг инфа, ови банери су експресно враћени у четири насеља са територије Гроцке где су били уклоњени такође од стране грађана.

Остаје питање да ли ће поново новцем свих грађана овај банер бити експресно замењен. Једно је сигурно, Болечани су јасно рекли шта мисле о оваквом виду пропаганде.

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар