Почетна » „Плашим се за свој живот, желим да се ова агонија што пре заврши“: Проговорила жртва насилника са Новог Београда који је пуштен на слободу

„Плашим се за свој живот, желим да се ова агонија што пре заврши“: Проговорила жртва насилника са Новог Београда који је пуштен на слободу

од Други Пишу
0 коментар

Л. Ђ. (27) који је злостављао и тукао девојку и њену другарицу у ресторану у Новом Београду по одлуци суда пуштен је на слободу, а како је рекла његова бивша партнерка С.С., иначе жртва са снимка који је шокирао Србију, жалба на ову одлуку је уложена.

„Уложена је жалба на ову одлуку да се он пусти на слободу. Надам се да ће правда овог пута бити задовољена. Уморна сам од свега и није ми добро, само желим да се овај пакао који проживљавам, ова агонија што пре заврше. Чекам да ме позову на саслушање“, рекла је она.

Он је, подсетимо, све признао у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду и тужилац је тражио за њега притвор, међутим одбијен је. Она је тада изјавила да се плаши за свој живот.

„Дечко је пуштен на слободу. Плашим се за свој живот, моје другарице и целе породице. Оно што сте видели на снимку није ништа. Претрпела сам језиво злостављање као и сви људи око мене. Он нас је све месецима малтретирао. Није ми јасно како је донета оваква одлука?! Чули смо да је његов отац платио, потплатио некога да му не би био одређен притвор“, каже С.С. коју је у понедељак претукао младић у ресторану у Београду.

Иначе, тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је саслушао је ухапшеног Л.Ђ. (27) на околности извршења два кривична дела злостављање и мучење и кривичног дела угрожавање сигурности.

Окривљени је у потпуности признао извршење кривичних дела која му се стављају на терет, односно да је у понедељак у ресторану “Тхета” на Новом Београду своју емотивну партнерку – оштећену С.С. и њену другарицу – оштећену Ј.Б. ударао по глави, шутирао, чупао за косу и вукао по локалу, након чега је побегао са места догађаја, а сестри оштећене С.С. – оштећеној А.С. слао претеће поруке да ће да убије њу, њену сестру и њиховог оца, због којих се оштећена уплашила за своју безбедност и безбедност чланова своје породице.

 

Како је девојка изгледала након злостављања објављено је на друштвеној мрежи.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs; shutterstock

Телеграф/Нова

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар