Почетна » Родитељи тврде да учионица прокишњава, из предшколске установе и школе у Гроцкој ћуте

Родитељи тврде да учионица прокишњава, из предшколске установе и школе у Гроцкој ћуте

Каква је брига за најмлађе

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Родитељи једног одељења предшколског узраста, чија деца похађају наставу у просторији ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој тврде да иста прокишњава, а да нико не жели да реши тај проблем.

Наиме, према тврдњама родитеља који су се обратили нашој редакцији, поводом прокишњавања просторије где им деца похађају наставу, обратили су се директорки ОШ „Илија Гарашанин“, Љиљани Бошковић, међутим она им је рекла да то није у њеној надлежности већ да за реконструкцију треба да се обрате ПУ „Лане“ који организују предшколску наставу.

И тако су родитељи отишли до „ПУ Лане“ у Гроцкој где им је речено готово идентично, односно да и они нису надлежни.

Питају се родитељи а ко је надлежан, па су назвали и нас како би покушали да реше ту мистерију. Међутим, и из ОШ „Илија Гарашанин“ и ПУ „Лане“ из Гроцке од руководства мук. А питали смо их оно што су и родитељи хтели да сазнају, односно занимало нас је у чијој је надлежности санација просторија где се похађа настава за предшколце, као и шта  ће ове две установе предузети како би најмлађа популација имала нормалне услове за похађање наставе, без страха због прокишњавања или влаге која може да им нашкоди.

Док се ова мистерија не реши, родитељи стрепе од најављених падавина у наредним данима. Оно што знају, како нам кажу, кад су избори сви се сете „наше деце“, а када избори прођу остају кофе које скупљају кишницу по учионицама.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар