Почетна » Инцидент у аутобусу градског превоза на линији 309, младић вређао путнике, док није изгуран из аутобуса (ВИДЕО)

Инцидент у аутобусу градског превоза на линији 309, младић вређао путнике, док није изгуран из аутобуса (ВИДЕО)

"Опасан момак"

од Други Пишу
0 коментар

Инцидент који се недавно догодио у аутобусу градског превоза на линији 309 доспео је на друштвене мреже, а све због непримереног понашања једног од путника које је изазвало праву драму у читавом возилу.

Како се наводи на Инстаграм страници „сербиаливе_београд“ на којој је објављен видео снимак драме, до инцидента је дошло када је младић са снимка посумњао да се дечко и девојка, смејући се у приватном разговору, заправо подсмевају њему.

„Он је кренуо да вређа момка који је очигледно млађи од њега фино и на крају се момак, када је скапирао о чему се ради, умешао и исмевао овог „опасног момка“, наводи се још у објави.

„Је л’ ме разумеш, мајмуне?! Тебе питам? Зови, бре, кога хоћеш, боли ме к****“, изговара младић који је покренуо читаву драму, обраћајући се најпре дечку који му се, наводно, смејао, а потом и другим путницима који су се умешали покушавајући да смире ситуацију.

„Опасан момак“, како је назван у објави, потом је позвао дечка ког је вређао да сиђе на следећој станици и таман у тренутку када је аутобус стао и врата се отворила, један други путник, такође младић, искористио је прилику да главног актера снимка изгура из аутобуса, након што је и њега успео да увреди.

Псовке, обрачуни и навијање?!

Док је аутобус стајао на станици, све док се врата нису затворила, избачени младић је покушавао да уђе унутра, уз псовке, покушавајући да се обрачуна са дечком који га је изгурао напоље.

У тренутку док су други путници, махом старији мушкарци навијали, подржавајући потез дечка који их је решио путника који их је вређао и изазивао, на снимку се чује и неколико женских гласова.

„Затвори врата и крени!“, „То је дете, бре, да ли сте нормални?!“, „Не могу да верујем да нико неће да реагује, малтретира цео аутобус!“, викале су жене возачу и коментарисале инцидент.

 

Јована Кузминац, Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар