Почетна » Бивши председник Драгољуб Симоновић Сима: Хаос је дуж путне мреже у Гроцкој

Бивши председник Драгољуб Симоновић Сима: Хаос је дуж путне мреже у Гроцкој

Критике на друштвеној мрежи

од Жиг Инфо
0 коментар

Бивши председник Гроцке, члан Српске напредне странке и осумњичени за паљење куће новинара нашег портала Милана Јовановића, Драгољуб Симоновић – Сима врло често користи друштвену мрежу Фејсбук како би коментарисао тренутно стање у његовој локалној самоуправи.

Најновији Симоновићеви коментари објављени на његовом званичном профилу на Фејсбуку, односе се на путну инфрастуктуру, односно како је навео, хаос дуж путне мреже у Гроцкој. Као доказ за његове тврдње, Симоновић је поставио више фотографија.

На Симоновићеве фотографије има доста коментара. На многе постављене коментаре Симоновић одговара, тако што представља садашњу структуру власти у Гроцкој као неспособне, као и да ће бити још горе стање.

  • Није то ништа. Данас сам обишао општину и затекао хаос дуж путне мреже. Улице зарасле у шибљу и врзинама тако да су исте сужене за готово читав метар. Тротоари зарасли у шибљу па пешаци морају да иду саобраћајницом. Стајалишта пропала, на улицама све више рупа итд, само је један од коментара које је објавио Симоновић.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар