Почетна » Активисти за свој народ у износу од преко 10 000 евра на месечном нивоу

Активисти за свој народ у износу од преко 10 000 евра на месечном нивоу

Да ли би радили без плате?

од Жиг Инфо
0 коментар

Како су објавили на друштвеној мрежи Фејсбук, активисти Уније младих Српске напредне странке ОО Гроцка, организовали су данас штанд у Калуђерици код Максија, на ком су разговарали са својим комшијама и суграђанима.

У саопштењу се још наводи да свакодневна комуникација са нашим комшијама и суграђанима, као и брига о њима само су један од показатеља да је Српска напредна странка увек уз свој народ.

А та брига за исте грађане кошта преко 10 000 евра на месечном нивоу. Ако пажљиво погледамо фотографије, видећемо већину њих који су запослени при ГО Гроцка са платама у просеку око 800 евра. Филип Анђић као већник има око 125 000 динара. Раднице из Инфо службе где поједини имају и 120 000 динара примања. Ту је и секретарка Скупштине ГО Гроцка са платом сличном као и већник. Од 16 активиста, колико их видите на фотографијама, минумум је њих девет запослено при ГО Гроцка, односно јавним предузећима. Додуше, на овој фотографији има оних који имају плату и око 40 000 динара. Међутим, њихово задужење и јесте да буду страначки активисти, по потреби.

У свом матичном предузећу поједини се можда појављују једном месечно, а можда ни толико. Када на њихове нето плате додамо и доприносе, испада да нас ови активисти напредњака коштају преко 10 000 евра на месечном нивоу.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар